DE INTERES PENTRU INFINTARE FIRMA!

Codul fiscal
Pentru armonizarea legislatiei romane cu directivele U.E. merita mentionata, ultima modificare a prevederilor Codului Fiscal roman...Citeste

 Codul CAEN
Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala a fost conceputa incat sa asigure identificarea si codificarea tuturor activitatilor intr-un sistem unitar...Citeste

  Legea 31/1990
Legea privind societatile comerciale din Romania....Citeste

  Legea 26/1990
Legea privind Registrul Comertului...Citeste

 

OFERTA I-FIRMA

 

Filiala este o societate comerciala cu personalitate juridica care se poate constitui in conditiile prevazute de lege pentru constituirea societatilor comerciale.Din acest motiv, actul constitutiv al societatii comerciale initial constituita nu trebuie sa contina nici un fel de prevederi in acest sens.

Datorita faptului ca, sucursala nu are personalitate juridica, aceasta nu poate incheia acte juridice in nume propriu.In aceste conditii, actele juridice sunt incheiate de catre conducatorii acestora indicati de societatea mama. Sucursala este practic finantata cu fonduri de societatea comerciala initial constituita in vederea desfasurarii unei activitati economice in conditiile obiectului de activitate al societatii.

Punctul de lucru reprezinta spatiul unde societatea urmeaza sa-si desfasoare activitatea conform obiectului de activitate.

Inapoi