DE INTERES PENTRU INFINTARE FIRMA!

Codul fiscal
Pentru armonizarea legislatiei romane cu directivele U.E. merita mentionata, ultima modificare a prevederilor Codului Fiscal roman...Citeste

 Codul CAEN
Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala a fost conceputa incat sa asigure identificarea si codificarea tuturor activitatilor intr-un sistem unitar...Citeste

  Legea 31/1990
Legea privind societatile comerciale din Romania....Citeste

  Legea 26/1990
Legea privind Registrul Comertului...Citeste

 

OFERTA I-FIRMA

 

Infiintarea reprezentantelor companiilor straine in Romania:

Conform legii o societate comerciala straine pot avea reprezentante in Romania pe baza de autorizatie eliberata, in acest scop, in conditiile legii.
Pana la depunerea dosarului in vederea autorizarii reprezentantei firmei straine in Romania se vor parcurge urmatoarele etape:
1. Achitarea taxei de reprezentanta de 1.200 USD - in lei la cursul BNR (taxa pentru autorizatia de functionare pe un an de zile) in contul trezoreriei din sectorul unde va avea sediul reprezentanta.
2. Adresa oficiala catre D.G.F.P. - Serviciul Reprezentante, prin care se solicita confirmarea primirii sumei; adresa si copia dupa OP se depune la registratura.
3. D.G.F.P. emite o adresa catre trezoreria de sector, cu care solicitantul trebuie sa se deplaseze la trezorerie pentru a i se confirma primirea platii taxei de reprezentanta.
4. D.G.F.P. - Serviciul Aplicarea Conventiilor de Evitare a Dublei Impuneri si Reprezentante Straine (in provincie, de la Administratia Financiara Judeteana), elibereaza un certificat de plata.
5. Intr-o ultima etapa se va intocmi dosarul in vederea autorizarii functionarii reprezentantei.

Inapoi