DE INTERES PENTRU INFIINTARE FIRMA!

Codul fiscal
Pentru armonizarea legislatiei romane cu directivele U.E. merita mentionata, ultima modificare a prevederilor Codului Fiscal roman...Citeste

 Codul CAEN
Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala a fost conceputa incat sa asigure identificarea si codificarea tuturor activitatilor intr-un sistem unitar...Citeste

  Legea 31/1990
Legea privind societatile comerciale din Romania....Citeste

  Legea 26/1990
Legea privind Registrul Comertului...Citeste

DESPRE NOI

Punctul de plecare al oricarei afaceri este infiintarea firmei. Iar pentru asta aveti nevoie de specialistii nostri sa va ajute.
Etapele pentru infiintari firme si procedurile ulterioare pot parea dificile, indelungate si costisitoare dar noi va oferim solutii concrete si viabile ca sa va facilitam dezvoltarea afacerii.

Domeniul in care suntem specializati este dreptul comercial. Astfel serviciile pe care le oferim sunt reprezentate de asistenta juridica in materie de infiintari societati comerciale, indiferent de forma juridica pe care o imbraca acestea, precum si orice alte modificari care se pot aduce actelor constitutive ale unei societati comerciale de la infiintare pana la radierea unei firme din Registrul Comertului.

I-Firma doreste sa fie alternativa ideala in "hatisul" legal care trebuie strabatut in atingerea scopului dorit de clientii nostrii. Suntem intr-o evolutie continua, cautand intotdeauna sa gasim cele mai rapide si eficiente solutii legale si comerciale, care sa vina in intampinarea nevoilor tuturor celor care ne vor aborda si solicita sprijinul. Puteam spune ca adaptam serviciile noastre cerintelor fiecarui client.

Principiul de baza in activitatea pe care o desfasuram este acela de a acorda clientilor nostrii servicii prompte, complete si de calitate, bazate pe profesionalism, incredere, respect reciproc si bineinteles pe confidentialitate.