DE INTERES PENTRU INFINTARE FIRMA!

Codul fiscal
Pentru armonizarea legislatiei romane cu directivele U.E. merita mentionata, ultima modificare a prevederilor Codului Fiscal roman...Citeste

 Codul CAEN
Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala a fost conceputa incat sa asigure identificarea si codificarea tuturor activitatilor intr-un sistem unitar...Citeste

  Legea 31/1990
Legea privind societatile comerciale din Romania....Citeste

  Legea 26/1990
Legea privind Registrul Comertului...Citeste

 

OFERTA I-FIRMA

 

Obiectul de activitate al unei societati comerciale reprezinta insasi activitatea economica desfasurata de catre comerciant in scopul obtinerii de profit.
Conform Legii nr. 31/1990 privind societatiile comerciale, republicata si modificata, precum si a Ordinului nr. 601/2002 privind actualizarea Clasificarii activitatilor din economia nationala - CAEN, activitatea economica desfasurata de catre comercianti se clasifica in grupe si clase, fiecare clasa facand referire la una sau mai multe tipuri de activitati.
Este obligatoriu ca la infiintarea oricarui tip de societate comerciala actul constitutiv al societatii sa prevada o asemenea clasificare a obiectelor de activitate.
In cazul in care doriti sa desfasurati un alt tip de activitate economica decat cea pentru care ati optat la inceput, acest lucru se realizeaza printr-o extindere a obiectului de activitate existent.


Inapoi